Langsyn – Til sommeren (2017)
 

Indspillet i Black Tornado Studios 10. og 11. april 2017. Produceret af Langsyn og Morten Bue. Arrangeret af Langsyn, Jesper Elnegaard og Morten Bue. Mix af Morten Bue og Peter Butzback Larsen. Mastering af Morten Bue. Mix og mastering i Orange Orchid Studio. Cover af Kasper Anthoni. Grafik af Anders Tornberg. Sang, guitar og mundharpe: Peter Butzback Larsen. Elektrisk bas: Thomas Ruben Carlsen. Slagtøj: Jesper Elnegaard. Alle sange er skrevet af Peter Butzback Larsen.

“Og når det nu alligevel ikke er en mulighed at genopfinde den dybe (rock)-tallerken – ja, hvorfor så ikke tappe af de bedste kilder? Det gør Butzback, og han gør det – igen – glimrende. Også selvom – eller måske netop fordi – arven fra Dylan og hans danske disciple stadig er så udtalt, som tilfældet er”. (Espen Strunk, Gaffa).

“Og sangene besidder enkle arrangementer og melodier, der passer som fod i hose til teksternes eftertænksomhed. Sammen med Jesper Elnegaard på trommer, Morten Bue bag knapperne har Thomas Ruben Carlsen (bas) og Peter Butzback (sang, guitar og mundharpe) skabt en plade, der med sin enkelhed og konsekvens dufter både af solid tradition og en god portion fremadrettet egensindighed. Hermed anbefalet varmt.” (Capac).

 “‘Til sommeren’ er gruppen Langsyns tredje album, og jeg er blevet både glad, stemningsmættet og udfordret af at lytte. Pladen indeholder otte dansksprogede skæringer med Peter Butzback Larsens drævende, vrængende og hæse hippistemme og stativ-mundharmonika i centrum. Han er frontmanden i trioen, som også tæller Thomas Ruben Carlsen på bas og den til lejligheden indforskrevne Jesper Elnegaard på trommer”. (Allan E. Petersen, Rootszone.dk).

Langsyn – Hvilke chancer (2016)
 

Indspillet i Chimney Top Roof Recording 1. og 2. marts 2016. Teknik og mix af Boi Holm. Mastering af HH. Præstbo. Produceret af Langsyn og Boi Holm. Arrangeret af Langsyn. Cover af Kasper Anthoni. Grafik af Anders Tornberg. Sang, guitar og mundharpe: Peter Butzback Larsen. Elektrisk bas: Thomas Ruben Carlsen. Slagtøj: Matthias Arbo Klein. Ekstra guitar på ‘Åbne blikke’ og ‘Under fremmed lys’ samt orgel på ‘Høstblommer’: Boi Holm. Alle sange er skrevet af Peter Butzback Larsen. 

“Set fra hvor jeg sidder, har Peter Butzback gennem flere år været et af de mere opløftende indslag på tidens danske scene. Ved årtiets begyndelse fik vi to soloplader, en digtsamling og debut fra hans beatorkester (anakronismen tilsigtet!) Langsyn”. (Espen Strunk, Gaffa).

“Peter Butzback betjener sig af et tekstunivers så frodigt og farverigt, at man må sig henføre til jeg ved ikke hvad, men med udfordrende og erkendende oplevelser for det åbne sind. Udpluk skal ikke gengives her, men høres i deres musikalske kontekst, for at de kan ydes retfærdighed.” (Nils Thorlund, Rootszone.dk). 

“C.V. Jørgensen er gået i frivilligt eksil og pladsen, han har efterladt, giver plads til mange andre talenter, blandt andre Langsyn, der med deres album finder tilbage til en autentisk enkelhed og musikalsk nøgenhed, der var politisk korrekt i tresserne og halvfjerdserne og har fået et opkog de seneste par årtier – og har det med at holde i mange år. Jeg er ret vild med Langsyns nye plade. Hermed anbefalet.” (Capac).

Butzback – Album (2011)
 

Album er indspillet i december 2010 i Sauna Recording Studio. Mixet i Orange Orchid Studio. Mastering i Audioplanet. Teknik af Morten Bue. Produceret af Peter Butzback Larsen og Morten Bue. Tekst og musik af Peter Butzback Larsen. Malerier af Niels Martin Kjøngsdal. Malerier er fotograferet af Rasmus Keiding. Grafisk arbejde af Peter Butzback Larsen og Dorthe Kornerup. Peter Butzback Larsen: Vokal og guitar. Jens Kristian Andersen: Kontrabas. Nikolaj Busk: Klaver. Marie Louise Von Bülow: Kor og blokfløjte. Martine Madsen: Kor og blokfløjte. Samira Dayyani: Cello.

“På sit andet soloalbum præsenterer Peter Butzback 10 strålende beviser på, at han har et spektakulært sangskrivertalent. (…) Ja, undskyld, det er ikke for at træde i det. Men jeg føler, det er på sin plads at slå fast, at manden ikke er en kopi af nogen, der var engang – Butzback er sin egen. Og der er i hans tone en desperation og en sårbarhed, som er ny.” (Jens Blendstrup, Undertoner.dk).

“Sange som ‘Isabel’ og ikke mindst den suveræne ‘Vintersol’ er fremragende, og generelt understreger Butzback sin helt særegne position på den danske musikscene. Han er en original, der formår at puste nyt liv i de ældste danske sangtraditioner – og samtidig give genren sin helt egen kant, personlighed og ungdommelige opdatering til en slags Højskolesangbogen version 2,0”. (Morten Wamsler, Diskant.dk).

“På ‘Album’ sætter han overliggeren noget højere i sin melodiske tilgang til sin sangskrivning. Han har nemlig inviteret en række musikere med på albummet, uden at der er tale om et egentlig backingband. Med de små gæstevisit giver noget fylde i Butzbacks sange, hvilket også gør dem mere imødekommende end på det forholdsvist kompromisløse debutalbum”. (Jan Opstrup Poulsen, Gaffa).

Langsyn – Ikke langt herfra (2010)
 

Optaget i Sauna i dagene 7.-9. januar, 10.-11. september 2008 samt 16. januar 2010. Mixet i Black Tornado. Mastering i Audio Planet. Ved alle hændelser med Morten Bue ved knapperne. Produceret af Langsyn og Morten Bue. Tekst og musik af Peter Butzback Larsen. Omslag af Evalou. Peter Butzback Larsen: vokal, guitar, mundharpe og mellotron. Thomas Ruben Carlsen: bas, kor og klaver. Brian Skyttebo: slagtøj og glas.

“Det er stor sang- og tekstkunst. Man vil gerne være der, hvor solen skinner, og alting virker. Godt at ha’ en plade, hvor man ved, at alting virker. Den vil jeg spille, når jeg er i tvivl, og det er overskyet udenfor”. (Jens Blendstrup, Undertoner.dk).

“Det er sikkert sagt før, men for lige at få det med her også: Frontmand Peter Butzback Larsen lyder sgu med sine viltre lyriske krøller og Dylan’sk drævende stemmebånd, som var han i virkeligheden Steppeulvenes salige Eik Skaløe, genopstanden fra graven og atter knugende mikrofonen!” (Anders Cold, Soundvenue).

“Nok er det her spillemænd der spiller så godt at de kan lade som om de ikke kan, men skide være med det. Det virker. Lad egentlig bare være med at gå op på loftet og finde din chillum frem. Det her tiltrængte los i agterspejlet virker nok bedre uden. Det virker langt herfra, men er det måske alligevel ikke.” (Per Dyrholm, Rootszone.dk).

Butzback – Debut (2009)
 

Skrevet af Butzback i perioden maj 2006 – september 2008. Indspillet i Det Ekstra Værelse 4. august, 21. august og 25. september 2008. Produceret af Butzback. Efterbehandling af Morten Bue og Butzback i Black Tornado 4. februar 2009. Fotografi af Jesper Baunbæk. Maleri og tegninger af Niels Martin Kjøngsdal. Coveridé og udførelse af Niels Martin Kjøngsdal, Butzback og Anja Egebo Larsen. Grafisk opsætning af Eva Louise Nielsen.

“Ham vil jeg altså mægtig gerne sidde og iagttage verden med – med en stille bagskid på – nær en sø, med solen der kommer og går. Sjældent har jeg hørt noget så helstøbt og enkelt. Butzback, for satan da, sikke en god plade.” (Jens Blendstrup, Undertoner.dk).

“Med en ganske særpræget vokal synger han med sjæl og hjerte sine helt afklædte sange, der stort set kun akkompagneres af den akustiske guitar. Der er ikke meget kompliceret over hans tekster eller musik. Til gengæld synges der med en glød og intensitet, som man ikke lige hører til daglig”. (Jan Opstrup Poulsen, Gaffa).

“Særpræget, dragende og super-intenst. Det er de meste dækkende betegnelser for denne fantastiske debut fra sanger og sangskriver Butzback, der fremgår som en blanding af Niels Hausgaard, Niels Skousen, Eik Skaløe og Erik Grip – med et moderne små-excentrisk touch, udtryk og udstråling som Nikolaj Nørlunds.” (Morten Wamsler, Diskant.dk).